Colocado por: GSSAcho que esse microondas é de uso estático mesmo, não é possível colocar prato com rotação uma vez que não existe encaixe para as rodas
Heating food
: Risk of scalding!
There is a possibility of delayed boiling when a liquid is heated.
This means that the liquid reaches boiling temperature without
the usual steam bubbles rising to the surface. Even if the
container only moves a little, the hot liquid can suddenly boil
over and spatter. When heating liquids, always place a spoon in
the container. This will prevent delayed boiling.
Caution!
Metal e.g. a spoon in a glass must be kept at least 2 cm
from the oven walls and the inside of the door. Sparks could
irreparably damage the glass on the inside of the door.
Notes
■ Take ready meals out of the packaging. They will heat up
more quickly and evenly in microwaveable ovenware. The
different components of the meal may not require the same
amount of time to heat up .
■ Always cover the food. If you do not have a suitable cover for
your container, use a plate or special microwave foil.
■ Stir or turn the food several times during the heating time.
Check the temperature.
■ After heating, allow the food to stand for a further 2 to
5 minutes so that it can achieve an even temperature.
■ Always use an oven cloth or oven gloves when removing
plates from the oven.
Note: Place the ovenware on the cooking compartment floor.
Colocado por: Vítor MagalhãesE esta, hein?
Atenção!
Faíscas: o metal - p. ex. a colher dentro do copo - tem de ficar
afastado, pelo menos, 2 cm das paredes do forno e da parte
interior da porta. Eventuais faíscas podem danificar o vidro
interior da porta.
Recipientes não adequados
Não são adequados os recipientes metálicos. O metal não é
permeável às microondas. Os alimentos permanecem frios em
recipientes metálicos fechados.
Colocado por: Pedro Barradas👍 e depois precisa de 12min e depois derrete e depois pummm!!!
Poder, pode, só que as microondas não são distribuidas uniformemente pelo alimento que lá meter a aquecer.